Publicitat
Publicitat

La vacunació posa el focus en la gent jove

Des de principis d'agost la vacunació ha posat el focus en els joves d'entre 12 i 15 anys. Ahir a la tarda, molts d'ells van poder-se vacunar sense cita prèvia al CER de l'Escala.

Continuen les vacunacions al CER de l’Escala, ara sense cita prèvia i amb el focus posat en la gent jove. Ahir al CER es va viure una nova jornada de vacunació sense cita prèvia més tranquil·la del que és habitual. Al llarg del dia es van posar unes 180 dosis i no hi va haver aglomeracions de gent en cap moment. Des del CAP de l’Escala s’associa aquesta baixada a l’inici de les vacances per a molts. 

Aquest mes el principal objectiu de la vacunació és immunitzar la població jove. Des de principis d’agost, el govern de la Generalitat va decidir obrir la vacunació als joves d’entre 12 i 15 anys amb l’objectiu d'aconseguir la immunitat més alta possible als centres educatius de secundària, batxillerat i cicles formatius. Carme Farrera, infermera de pediatria del CAP de l’Escala, alerta que és important vacunar aquest col·lectiu per tal de garantir un bon funcionament dels centres de cara al nou curs escolar.

Ahir, a la tarda, van ser forces els joves que es van acostar al punt de vacunació per rebre la dosi de Pfizer. Els acompanyaven els seus familiars, que en molts han casos han estat qui els ha convençut per vacunar-se. Però molts dels joves, ja tenen clar que és important estar immunitzat.

Al llarg de la jornada també es van administrar dosis a persones d’altres franges d’edat i de diversos municipis que van aprofitar que aquest cop no calia demanar cita prèvia. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar