Publicitat
Publicitat

Aitana Radsma es classifica per a les semifinals del mundial de Kenya

L'atleta escalenca Aitana Radsma aquest matí s'ha classificat per a les semifinals del mundial dels 100 metres tanques que s'està disputant a Kenya. Radsma ha quedat segona amb un temps de 13,64. Ha quedat ben a prop de la primera classificada. Les semifinals seran a les dues del migdia d'aquest mateix divendres.

Aitana Radsma classificada per a les semifinals del mundial d'atletisme dels 100 tanques de la categoria sub20 que s'està disputant a Nairobi, a Kenya. Aquest matí, concretament a dos quarts de nou, ha quedat a la segona posició a l'eliminatòria amb un temps de 13,67. L'atleta Marione Fourie, representant de Sud Àfrica, ha estat la primera aturant el cronometre als 13,64. 

Aitana, que corria en el carril dos, ha estat ben a prop de la victòria. Pel que hem pogut veure al final de la cursa, l'escalenca ha quedat satisfeta amb el treball realitzat. La tercera ha estat la brasilera Giovana Corradi amb una marca de 13,95. Les representats de la República Txeca i de Mèxic, han estat desqualificades per fer caure la tanca a terra.

D'aquí a poca estona, a les 14 hores del migdia, Aitana Radsma competirà a les semifinals, novament al Kasarani Stadium. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar