Publicitat
Publicitat

Canvis importants en els oberts de tennis i pàdel de la Festa Major

Els oberts de tennis i de pàdel de la Festa Major de l'Escala pateixen canvis importants respecte a les altres edicions. Enguany, les competicions no coincidiran en el temps. Del 21 al 28 d'agost es jugarà el campionat de pàdel i del 28 d'agost al 4 de setembre serà el torn del torneig de tennis. 

Un dels actes previs de la Festa Major de l'Escala canvia la distribució. Els oberts de tennis i de pàdel no coincidiran com els altres anys, sinó que aquest 2021 es competirà en dies diferents. Del 21 al 28 d'agost es disputarà el torneig de pàdel i del 28 d'agost al 4 de setembre el tennis. Això permetrà als inscrits prendre part a les dues modalitats.

 Pel que fa a les inscripcions de la competició de pàdel acaben avui al vespre, màxim demà al matí. Les xifres són similars a la dels altres anys. Les categories seran la masculina, la femenina, la mixta i la sotsdisset. 

En relació amb el torneig de tennis, que serà del 28 al 4, hi ha temps per apuntar-se fins al pròxim dimecres 25 d'agost. Les categories seran la masculina, la femenina, la sots-disset, la de dobles i la de veterans (+55). 

Un any més se suspèn l'acte d'entrega de trofeus perquè es vol evitar l'aglomeració. Els trofeus s'entregaran quan vagin acabant les finals.

Doncs des d'aquest dissabte 21 d'agost fins al pròxim 4 de setembre, les pistes municipals de tennis i de pàdel seran escenari dels torneigos oberts d'aquests dos esports de raqueta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar