Publicitat
Publicitat

Aquest divendres torna a obrir el bar del Casal del Jubilat

Després d'un any i mig aquest divendres torna a obrir el bar del Casal del Jubilat aplicant les mesures sanitàries que pertoquen. La cuina, la barra i algun dels aparells s'han reformat o renovat donat que estaven molt malmesos.

El bar del Casal del Jubilat de l'Escala torna a obrir aquest divendres després que es tanqués amb l'inici de la pandèmia el març de 2020.Estarà obert a socis i no socis del casal,  de les 8 del matí a les 8 del vespre, un horari que es reduirà en una hora a la tarda en temporada d'hivern.S'oferirà el servei de cafè, begudes i entrepans freds i calents, amb la possibilitat de plats combinats si hi ha demanda.L'obertura es fa garantint les mesures necessàries per complir la normativa del Procicat.Ja feia temps que els socis estaven esperant aquest moment.Ja feia unes setmanes es treballava en la neteja i adequació dels espais del bar, especialment la cuina, que estava molt malmesa.

El bar reobrirà el dia que es fa l'última de les Nits Temàtiques d'aquest estiu, aquest dividida en dues parts.L'obertura del bar facilitarà poder fer mitja part.Properament el Casal anirà engegant activitats.A l'octubre tornaran els tallers de la memòria.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar