Publicitat
Publicitat

L'essència del pintor, nova exposició al Castell Carolingi

L'artista escalenc Abel Quintana exposa fins a final de mes la seva nova exposició 'L'essència del pintor'. Una col·lecció de pintures instal·lades al Castell Carolingi, un espai per on ha passat amb només tres dies més de 300 persones.

Paisatge, tranquil·litat, temporal ... Són quadres amb identitat pròpia i amb un estil únic, el de l'artista escalenc Abel Quintana qui exposa la seva nova col·lecció al Castell Carolingi de Sant Martí fins a finals de mes. De fet l'artista ha exposat pràcticament a totes les sales del municipi, però ara estrena per primera vegada aquesta sala. Que ell mateix defineix com ideal. 

 

De fet no és l'únic artista enamorat d'aquest espai, tots els que van mostrant les seves obres a Sant Martí en marxen molt satisfets. Doncs és un espai amb molta afluència de gent, sense cotxes i que atrau el visitant.

 

A Essència del pintor, Quintana presenta una vintena llarga de quadres alguns d'ells ja exposats anteriorment, altres veuen la llum per primera vegada. A més l'artista que té com a referent el poble de l'Escala obre la seva mirada a altres espais i poblacions.

 

Tot i posar en pausa una mica el seu art, Abel Quintana està buscant noves maneres d'expressar la seva visió del municipi. De fet a l'exposició ja es poden veure molts quadres amb noves tècniques com la del relleu. També hi ha una mostra de la nova fase que vol iniciar, el surrealisme. De moment hi ha un quadre que atrau molts visitants perquè de lluny és un paisatge i com més t'apropes a ell es pot observar com les roques són en realitat animals.

 

L'essència del pintor es pot visitar cada dia fins al 29 d'agost de 6 a 2/4 de 10 del vespre a Sant Martí d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar