Publicitat
Publicitat

Oberta la venda d'entrades dels espectacies de Festa Major

Joan Pera porta a l'Escala el seu darrer espectacle "100% humor" amb el qual pretén fer oblidar per una estona els maldecaps de la pandèmia. Actuarà la vigília de santa Màxima a plaça Catalunya amb un aforament limitat a 250 entrades, que es poden aconseguir de forma anticipada a entrapolis.com

L'actor Joan Pera ha passat avui per l'Escala, a quinze dies justos de la seva actuació programada pel primer de setembre. I a l'entrevista que ha concedit ha parlat de la pandèmia i de les dificultats passades durant el darrer any i mig. I ha insistit en la necessitat de la gent de riure i passar-s'ho bé.

Joan Pera havia actuat a l'Escala l'any 2012, llavors amb l'espectacle "Joan PeraCapri" i anteriorment ho havia fet amb Paco Morán i el mític "la extraña pareja". Ara porta un espectacle on ell és l'intèrpret i ell és el personatge protagonista. A "una estona amb Joan Pera: 100% humor" explica les seves interioritats amb no pas cap altra finalitat que fer passar una bona estona al públic.

L'espectacle es representarà el dimecres 1 de setembre, a les deu de la nit, a plaça Catalunya. Les entrades ja son a la venda a través del web entrapolis.com. L'aforament està limitat a només 250 localitats.L'entrevista enregistrada avui a l'Escala s'emetrà dins l'informatiu local de divendres vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar