Publicitat
Publicitat

Una nit entre Mozart i Beethoven

El director Horst Sohm i la Festival Chamber Orchestra, presenten dins els Concerts Clàssics l'Escala - Empúries 'Una nit entre Mozart i Beethoven'. Un concert amb dues sorpreses, amb molt de públic i un alt nivell musical.

 

Amb les noces de Fígaro de Mozart va iniciar el concert 'Un nit entre Mozart i Beethoven', la proposta d'aquest any del director Horst Sohm i la seva Festival chamber orchestra. El concert de gran format del cicle de concerts clàssics l'Escala Empúries. Aquest inici enèrgic i vibrant, va ser la primera sorpresa que van regalar els músics al nombrós públic assistent. La primera part de la nit iniciava amb 'Romança per a violí i orquestra' de Beethoven, una peça que comptava amb la jove violinista Johanna Röhrig de solista.

 

Röhrig es va posar ràpidament el públic a la butxaca que va respondre amb llargs aplaudiments, la primera part finalitzava amb el concert per a violí número 4 en do major de Mozart. 

 

La segona part va ser exclusiva del compositor austríac, ja que l'orquestra va tocar la famosa simfonia Júpiter en una nova interpretació particularment emotiva, romàntica i poderosa. 

I si la nit va començar amb sorpresa, tampoc podia faltar un comiat especial. Precisament aquest es compleixen cent anys del naixement del compositor argentí Astor Piazzolla, per això Horst Sohm i la seva orquestra van presentar una versió de Libertango, la carta de presentació del compositor davant el públic europeu i un dels seus temes més universals. Una peça que va comptar amb els solistes David Guillén a la trompeta i Xandri Montasell a la caixa. Un tema que va tancar una gran nit de música clàssica a l'església de Sant Pere.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar