Publicitat
Publicitat

El CB l'Escala fitxa nou cares noves per retornar a la competició

Tres fitxatges en el sènior femení i sis en el masculí. El bàsquet escalenc es prepara per retornar a la competició l'últim cap de setmana de setembre. Les de Susi Martí i Pau Esponellà debutaran contra el Vilablareix i els de Toni Espinosa contra el Castelló. Els dos partits seran a casa. 

El bàsquet escalenc retornarà a la competició aquesta temporada després d'un any sense lliga arran de la pandèmia. El club està començant a fer els primers moviments per preparar el nou curs. Al sènior femení hi ha hagut, de moment, tres fitxatges anunciats. Els de Júlia Espinosa, Laida Martínez i Neus Bermejo. Espinosa arriba procedent del GEIEG de la Primera Catalana; Martínez provinent de l'AECAM de Segona amb experiència a Copa Catalunya amb la UE Mataró; i Bermejo té passat a la UE Mataró i a la selecció espanyola. Enguany, l'equip de Susi Martí i Pau Esponellà competirà a la Segona Catalana i s'estrenarà el pròxim dissabte 25 de setembre a dos quarts de sis de la tarda contra el Vilablareix. 

En relació al sènior masculí, Adrià Cantenys, Miquel Martí, Arnau Vizcaino, Adrià Usan i Sergi Company tornaran a vestir la samarreta del CB l'Escala la pròxima temporada després de defensar altres clubs veïns com l'Adepaf de Figueres. I s'afegeix a la llista de fitxatges Edgar Punsola. En el capítol de renovacions, el club segueix apostant per Pau Esponellà, Pau Valls, Joan Mitjanas, Adrià Arbat i Ferran. L'equip que serà dirigit per Toni Espinosa competirà a Tercera Catalana i debutarà el pròxim dissabte 25 de setembre a les set de la tarda contra el Castelló. 

Els dos equips comencen els entrenaments la pròxima setmana, un mes abans de la represa de la competició. La lligues dels sèniors femení i masculí comptaran amb onze equips.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar