Publicitat
Publicitat

El Portalblau tanca amb un 90 per cent d'entrades venudes

El Portalblau tanca amb un 90 per cent d'entrades venudes. Els concerts d'Oques Grasses, Manel i MIki Núñez, amb tot venut, han posat el punt i final.

Anunci 0s

El Festival Portalblau de 2021 s'ha saldat amb un 90 per cent de les entrades venudes en les 17 activitats que s'han programat.Les més multitudinàries han estat els tres concerts d'aquest cap de setmana al Fòrum Romà d'Empúries , amb les actuacions d'Oques Grasses, Manel i Miki Núñez, que van penjar el cartell de sold out, tot venut.Els d'Osona han actuat al Festival Portalblau per primera vegada presentant el seu nou disc, embogint el públic que no s'ha pogut quedat assegut als seients.

Pels organitzadors del Festival, vist com s'ha hagut de treballar i els resultats obtinguts, la de 2021 ha estat la millor edició fins ara.L'edició d'enguany no ha tingut res a veure amb la de l'any passat, marcada per la pandèmia.

1800 persones van assistir al concert de Manel, que repassava el seu últim disc. Aquesta ha estat la 3a vegada que actuen al Fòrum .Electrònica, tradició i elements del classicisme hip-hop i del present urban sortien a escena, per demostrar que, de Manel, només se'n pot esperar el més inesperat. Quan semblava que la pluja el faria suspendre, al final els núvols van agafar camí cap al mar.Així recordaven l'efemèride.El Festival Portalblau 2021 acabava amb el concert de Miki Núñez que omplia de nou el Fòrum Romà d'Empúries.El de Terrassa ha presentat el seu segon treball 'Iceberg' i ha repassat cançons com La Venda i Me Vale, moment en què el públic ha començat a embogir i a cantar sense parar.

Miki Núñez no es va poder estar d'elogiar l'entorn del concert.La pandèmia ha dit la seva en aquest edició del Portalblau, si més no amb els aforaments, la mascareta i les limitacions a l'hora de gaudir dels concerts.Tot i això també n'han sortit aspectes positius, com la descoberta de nous espais, com el cementiri marí o El Clos del Pastor.

Per assolir l'èxit d'aquesta edició s'hi ha sumat un factor pro important, les ganes de sortir i passar-ho bé.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar