Publicitat
Publicitat

Familiària és el dia dels infants a Empúries

Familiària torna a demostrar que el recinte arqueològic emporità pot ser ben atractiu per al púlbic més familiar i infantil. Tallers, activitats ben diverses i gimkana omplen d'activitat Empúries, acabant amb un concert de Marc Parrot.

Unes 300 persones, la meitat del que hauria estat habitual en un any normal van gaudir de les activitats programades en el Familiària 2021. L'organització ha acotat els aforaments per respectar les mesures anti-Covid. No només s'ha acotat l'aforament de les activitats. També s'ha reorganitzat la forma d'inscriure-s'hi, de manera que cada família podia organitzar-se el dia des de casa. tant és així, que pràcticament totes les places es van conbrir a través de reserva prèvia. Una novetat que ha vingut per quedar-se.

I la dinàmica dels tallers també s'ha adaptat a la situació de pandèmia. A nivell de nens que poden participar en cada taller, però també en el control del material.

La cloenda de Familiària és, cada any, el punt culminant de la jornada, alternant l'espectacle de la companyia Drakònia, emulant un circ romà amb curses de quadrigues i altres i un espectacle musical, com el que en aquesta ocasió protagonitzaven el cantant Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén. "Tinc un paper" estava basat en el lllibre escrit precisament per Eva Armisén, al qual Parrot hi anava posant la música.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar