Publicitat
Publicitat

La tonyina Trini protagonitza un conte infantil

El moll pesquer acull dissabte una nova visita de la tonyina Trini. En aquesta ocasió vindrà plasmada com a protagonista del llibre infantil "Trini, la tonyina de l'Escala", un conte escrit per Lurdes Boix i il·lustrat per Lluís Roura.

Anunci 0s

Les reiterades visites de la tonyina Trini cada mes de desembre al port de l'Escala l'han fet mereixedora d'aparèixer com a protagonista d'un relat infantil que ha escrit Lurdes Boix, amb il·lustracions de Lluís Roura. Ella mateixa explica com va néixer el projecte, com a iniciativa pendent del Museu de l'Anxova que un fet personal va acabar de desencallar.

El cas concret de la Trini ha acabat traspassant fronteres fins a convertir-se en un missatge universal de solidaritat i respecte pel medi ambient.

El guió del conte és de Lurdes Boix. I per a les il·lustracions, la directora del museu va i9mplicar el pintor Lluís Roura, a qui no va ser fàcil de convèncer.

La presentació està programada per aquest dissabte a la tarda, l moll pesquer on cada Nadal apareix la Trini. © 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar