Publicitat
Publicitat

Aventures de tots colors a les sales

Moltes aventures a la pantalla gran amb 'Jungel Cruise' o 'Tiempo'. A Torroella fets reals amb 'El embajador Kauffamann' i molta acció a les plataformes on arriba el més nou de Jean-Claude Van Damme.

Aquesta setmana les sales de cinema s'omplen d'aventures per grans i petits. Una de les destacades serà 'Jungle Cruise' que per fi arriba a les sales després del seu llarg ajornament. Parlem del més nou del director català Jaume Collet-Serra, qui deixa a un costat el thriller per apropar-se per primera vegada al cinema familiar d'aventures. Dwayne Johnson i Emily Blunt són els protagonistes d'aquesta superproducció que recorda només amb el tràiler a una combinació perfecte entre Indiana Jones i La mòmia. De fet és un film ambientat en una atracció de Disneyland. Un peculiar capità anomenat Frank ha de portar a una científica i el seu germà al mig de la selva per trobar l'arbre de la vida, un element que en teoria té poders curatius. Per aconseguir localitzar-lo s'han d'enfrontar a una èpica i perillosa aventura al mig d'una selva tropical plena de perills. 

 

La comèdia espanyola de la setmana serà 'Donde caben dos', un film coral amb entre altres Ernesto Alterio, Anna Castillo, Álvaro Cervantes o Verónica Echegui.Durant una nit una parella atrapada en la rutina, un jove desenganyat de l'amor, una xicota desesperada, dos cosins separats i un grup d'amics amb ganes d'experimentar viuran una situació sense cap ni peus per acabar de la millor manera possible: molt junts i barrejats.

Setmana on també torna M. Night Shyamalan amb un nou film de misteri titulat 'Tiempo' on una família viatge de vacances a una magnífica illa per relaxar-se, un cop allà s'adonen que el temps passa molt de pressa, tant que envelleixen en qüestió de minuts fent que la seva vida es redueixi en un sol dia.

Torroella aquesta última setmana de juliol programa 'The good traitor (El embajador Kauffmann)', un film que descriu uns fets poc coneguts de la diplomàcia danesa durant la invasió nazi d'aquest país. Ho fa a través de la figura de Henrik Kauffmann qui va declarar-se l'únic representant veritable d'una Dinamarca lliure en oposició als nazis.

 

I no deixem el cinema montgrí doncs, cal recordar que durant tot el mes d'agost es podrà gaudir de cinema cada dia tot combinant estrenes amb les millors opcions d'aquests últims mesos. 

 

I les plataformes acomiaden el juliol amb el retorn a l'acció de Jean-Claude Van Damme, ho fa a Netflix amb 'El ultimo mercenario' una cinta on serà un misteriós agent secret amb moltes qualitats.

I qui també torna a Netflix serà John B, amb la segona temporada de 'Outer Bank' aquesta sèrie juvenil on John i Sarah fugats a les Bahames intentaran recuperar el tresor que els hi han robat, tot i que entrarà en joc un nou secret.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar