Publicitat
Publicitat

Empúries s'obre al públic familiar amb el festival Familiaria

Familiària tornarà a demostrar dissabte que Empúries pot ser un racó de món ple de sorpreses per al públic familiar. La sisena edició d'aquest festival familiar coincideix enguany amb la reobertura de la sala Asclepi, tancada al públic des de principis d'any.

De deu del matí a vuit del vespre, el MAC-Empúries estarà destinat aquest dissabte a les famílies. Tallers diversos, una gimkana de descoberta del jaciment, un campament romà, visites guiades especials i un espectacle de música i pintura s'aniran succeint per demostrar que un espai com el recinte arqueològic d'Empúries no ha de fer por als més petits.

Molts dels tallers programats ja tenen les entrades exhaurides. Amb tot, aquells qui vulguin acostar-s'hi poden consultar el web del museu o bé trucar directament al museu per informar-se de places disponibles i horaris i programar-se així la jornada. I és que cap activitat pública se salva de les mesures especials vinculades a la prevenció de contagis de covid-19.

Un atractiu afegit a aquesta sisena edició del Familiaria és la reobertura de la sala Asclepi, tancada al públic des de principis d'any, quan van iniciar-se les obres de remodelació de la col·lecció monogràfica del museu.

El festival Familiaria es celebra aquest dissabte, de deu del matí a vuit del vespre. El preu de l'entrada és de 10€ si es compra anticipadament. Els menors de 5 anys no han de pagar. L'entrada és vàlida per a totes les activitats de Familiària i es pot adquirir a familiaria.koobin.com.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar