Publicitat
Publicitat

Es confirma el somni d'Aitana Radsma

Aitana Radsma competirà al mundial d'atletisme que es farà a la ciutat de Nairobi, a Kenya. Hi havia molts dubtes sobre si es farà o no aquesta prova internacional, però finalment es farà. L'escalenca arriba en aquesta cita havent quedat quarta d'Europa a Tallin, Estònia.

L'atleta escalenca Aitana Radsma ha estat seleccionada per competir en el mundial sub-20 en la categoria dels 100 metres tanques que es farà del 17 al 22 d'agost a Kenya. Concretament aquesta cita internacional, que havia de fer-se del 7 al 12 de juliol de l'any passat, serà a la ciutat de Nairobi, ciutat més poblada de l'Àfrica Oriental que significa lloc d'aigües fresques, coneguda popularment com la ciutat verda al Sol.

Doncs bé, inicialment, Radsma pensava que arran de la pandèmia, aquesta cita no es faria i sí que es farà. Aquesta temporada, l'escalenca batut rècords d'Espanya, superant per exemple el temps que va aconseguir Maria Vicente l'any passat, i de Catalunya. Està essent un gran any per ella.

Radsma recentment ha quedat quarta en l'europeu que s'ha fet a Tallin, a Estònia. A dues centèsimes per aconseguir medalla. Recordem que no és la primera vegada que Aitana competirà a l'exterior. A l'estiu del 2019 va prendre part dels Jocs Olimpics de la Joventut a Baku, Azerbaidjan, on va quedar cinquena. Aleshores el seu club era el UA Lleida i no el Playas de Castellón.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar