Publicitat
Publicitat

El patinatge vol tenir protagonisme a l'Escala

Els entrenaments de patinatge gratuïts que s'estan fent a l'Escala acabaran aquesta setmana. Són liderats per les patinadores Gemma Fructuoso i Nàdia Basaurit, que des d'un principi, tenien l'objectiu de què els escalencs sabessin el que és posar-se uns patins. Al setembre el club serà una realitat.

La patinadora escalenca Nàdia Basaurit en el seu moment va haver de marxar del municipi per practicar el seu esport. Concretament va haver d'anar a Girona. Ara, ella juntament amb Gemma Fructuoso, han creat el Club de Patinatge Artístic a l'Escala perquè volen que els nens i les nenes del municipi i rodalies puguin conèixer l'esport a casa i no haver de desplaçar-se a altres poblacions com li va passar justament a la Nàdia.

Durant aquest estiu, la sala polivalent ha estat escenari dels entrenaments gratuïts. Al juny les classes eren dimarts i divendres i al juliol dimecres i divendres. En total hi han participat una vuitantena de persones.

La idea és ordenar el club a partir del setembre. Les classes serien per grups i probablement per nivells. L'objectiu és que els inscrits gaudeixin de l'esport i preparar-los per algunes competicions que es puguin arribar a fer. 

Ser a les xarxes socials és important i ho saben bé les fundadores del nou club. El projecte l'estan donant a conèixer per Instagram (cpalescala) i també, pròximament, per una la pàgina web que està pràcticament enllestida.

El setembre es començarà a fer realitat el somni de la Gemma i de la Nàdia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar