Publicitat
Publicitat

Pitu Batlle fitxa pel Bellcaire que recupera Josep Molinas

El Bellcaire de Tercera Catalana tindrà com a entrenador a l'escalenc Pitu Batlle la pròxima temporada. El tècnic tenia ganes de tornar a entrenar a l'Empordà per estar més a prop de casa. Josep Molinas, Jelko, Miquel Font, Abel Sánchez, Marçal Aiguabella i Marc Martret són els primers fitxatges anunciats.

Pitu Batlle tenia a ganes de tornar agafar un primer equip i entrenar a prop de casa i ho ha aconseguit. El seu nou club és el Bellcaire, una plantilla que en les darreres temporades ha estat entrenada per Ivan Oliu. De fet, amb Oliu a la banqueta, els bellcairencs van assolir l'ascens a Tercera Catalana. Batlle després d'entrenar l'any passat el Banyoles de Tercera Divisió i el juvenil del Quart torna cap a casa.

Un dels fitxatges més aplaudits de la població bellcairenca ha estat el retorn de Josep Molinas, que ha deixat el Santa Coloma de Farners per fitxar per l'equip del seu poble. Batlle voldria fer un equip amb jugadors amb experiència i amb jugadors joves.

Aquesta temporada, Pitu Batlle s'enfrontarà a Botxi Minic, el nou entrenador del Viladamat. Batlle considera que Botxi s'ha precipitat penjant les botes tan aviat.

De moment, tindrem dos escalencs fent d'entrenadors a la categoria de Tercera Catalana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar