Publicitat
Publicitat

Portalblau es prepara per acollir els concerts de la Mar d'en Manassa

El Portalblau presenta els joves voluntaris que treballaran durant els concerts amb aforaments més amplis, controlant els accessos, acomodant al públic i que vetllaran per garantir les mesures de seguretat anti-covid. D'aquesta manera el festival es prepara per acollir aquest cap de setmana els concerts a la Mar d'en Manassa. 

El Festival Portalblau es troba ja en plena marxa després dels concerts de petit format que es van celebrar aquest passat cap de setmana. Ara, arriba el torn dels concerts a la Mar d'en Manassa i cal preparar l'espai. En parlava la directora del festival, Cristina Torres. 

El festival també ha presentat de forma oficial, als joves voluntaris que participaran portant a terme diverses tasques, com controlar els accessos, acomodar el públic i vetllar perquè es compleixin les mesures de seguretat contra la Covid-19. Per molts d'ells, és el primer contacte amb el món laboral. Des de l'ajuntament de l'Escala, l'alcalde Víctor Puga, valora molt positivament que un festival de renom com és el Portalblau, obri les portes als joves.

El primer espectacle que es presentarà a la Mar d'en Manassa, és la Faula d'Orfeu, una lectura dramatitzada expressament creada per a Portalblau d’aquest clàssic de les lletres catalanes i universals de Josep Sebastià Pons. Es poden adquirir les entrades a www.portalblau.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar