L'Escala perd contra el Barça B en els primers vint minuts (0-3)

El FC l'Escala i el FC Barcelona B han disputat el primer partit de pretemporada. Tot i el 0 a 3 en el marcador, els escalencs van fer un gran partit defensiu i inclús van tenir diverses opcions per marcar. Els de Sepu descansaran uns dies i començaran oficialment la pretemporada el 16 d'agost.

El FC l'Escala perd 0 a 3 contra el Barça B, que va fer els tres gols en els primers vint minuts. En el minut 11 marcava Peque que va aprofitar l'assistència de Jutglà. El dorsal 7 abans d'assistir va superar a dos rivals, a Alhagi i Gerard Davesa.

En el minut 19, Hiroki feia el 0 a 2. El dorsal 9 estava a l'interior de l'àrea petita i només va haver d'empènyer la pilota amb el peu dret. I el 0 a 3 va ser obra de Jutglà que, de cap, va completar amb encert una passada del jugador Hiroki.

L'Escala va tenir múltiples ocasions per eixugar la diferència. El davanter Henry en va tenir dues. I en els dos xuts el porter va estar encertat. El més perillós el segon. El lateral Zou Moustakim dues més. La primera a la primera part i la segona a la segona. Xuts que no van anar entre els tres pals, però que van estar a punt. I el central, i nou fitxatge, Ayoub Jaaidi va estar a punt de marcar després d'un cop de cap en una jugada de córner.

El nou tècnic del Barça B coneix bé el nostre municipi. Hi té un apartament i quan pot ens visita.

Destacar també el gran treball defensiu que van fer els escalencs i també el bon paper dels porters, tan d'Albert Quintana com del jove Eduard Pons. Abans del partit minut de silenci en memòria de Josep Castells, expresident del FC l'Escala que ens deixava dijous. Els escalencs després d'haver jugat aquest amistós descansaran fins al 16 d'agost, dia en què començarà oficialment la pretemporada.