Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament instal·la una altra minideixalleria i punt de recollida de càpsules de cafè

L'Ajuntament instal·la una altra minideixalleria a l'Escala per recollir residus com piles, petits aparells electrònics, bombetes i cds al pàrquing de Les Monges.  També s'ha col·locat un punt de recollida de càpsules de cafè. 

L'Escala segueix apostant pel reciclatge i el consum responsable de plàstics i residus. A principis d'any es va instal·lar les primeres minideixalleries del municipi a la confluència de l'avinguda Montgó amb el camí de Palau i a la plaça de les Escoles. Dos punts estratègics de pas de molts veïns perquè puguin desprendre's de petits residus com piles, bateries, petits aparells electrònics o cedés sense necessitat de desplaçar-se a la deixalleria de la zona industrial. 

Ara s'ha col·locat un nou punt de reciclatge al poble. Es troba al pàrquing de Les Monges. En el mateix punt també s'ha habilitat dos contenidors de càpsules de cafè, un de plàstic i un d'alumini. D'aquesta manera, l'Ajuntament compleix amb el compromís adquirit de millorar, avançar i fomentar el reciclatge al municipi. I es que l'Escala encara es troba per sota dels índex recomenats de reciclatge que marca l'Horitzó 2030 de reducció de gasos d'efecte hivernacle. 

Les minideixalleries són impulsades per l'Oficina Tècnica per la Transició Energètica i Emergència Climàtica (OTEC) de l'Ajuntament de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar