Publicitat
Publicitat

La cartellera s'omple de cinema familiar

Arriba a les sales de cinema 'Space Jam: Nuevas Leyendas', nova versió del clàssic protagonitzat per Michael Jordan. A Torroella arriba 'La violinista' i les plataformes s'omplen de segones temporades com 'Ted Lasso' i 'Sky Rojo'.

L'estiu ens porta cinema refrescant a les sales per així gaudir d'una bona tarda de crispetes i pel·lícula. Aquesta s'omple de cinema juvenil, amb un clàssic que torna corregit, augmentat i amb nova figura esportiva. Parlem de 'Space Jam: Nuevas Leyendas' film que pretén ser un reinicia del film de 1996 amb Michael Jordan de protagonista. Ara qui agafa el rol és ni més ni menys que LeBron James, qui viurà un partit en una nova dimensió juntament amb els Looney Tunes. De nou el protagonista haurà de jugar el millor partit de la seva vida per tornar a la terra. 

 

Des de casa i amb Àlex Monner de protagonista. Arriba 'El cover' on coneixem a Dani un jove amb un gran conflicte interior: estima la música, però té molta por a fracassar com el seu pare. Per tant decideix no intentar-ho, durant l'estiu treballa de cambrer on coneix a Sandra una noia que li obrirà en mostrar-li la quantitat de joves cantants anònims que lluiten per aconseguir un lloc i el significat de no ser un més.

Per un públic més adult arriba la cinta 'El viaje de sus vidas' on tres amigues de 50 anys i Maddie de 17 que ocupa el lloc de la seva mare complint així el seu últim desig. Passaports perduts, vaga de trens i embolics romàntics seran el complement perfecte d'un viatge en tren per Europa.

 

El cinema Montgrí de Torroella porta a la pantalla gran 'La Violinista' on coneixem a Karina, una exitosa violinista que veu la seva carrera truncada per un accident que li treu la sensibilitat de les mans. Sense poder tornar a pujar a l'escenari, ofereix classes a joves aspirants. Un d'ells li cridarà l'atenció, però la seva relació anirà més enllà de mestre i alumne. 

 

Les plataformes recuperen aquesta setmana el ritme i de totes elles destaca la segona entrega de l'esperadíssima 'Ted Lasso' a Appelt Tv, on l'entrenador més estimat de la pantalla petita té un objectiu molt clar tornar el seu equip a la màxima categoria de la Premier League.

 

També tornen a Netflix Coral, Wendy i Gina amb la segona temporada de 'Sky Rojo', ara les tres prostitutes és convertiran en caçadores dels seus perseguidors.

 

Amazon Prime Video, vol repetir l'èxit de fa uns mesos amb l'estrena de 'La guerra del mañana' per això ha programat 'Jolt' una nova cinta d'acció frenètica amb una dona que busca venjança i que quan perd el control resulta mortal. 

 

I acabem el repàs amb 'La última carta de amor' la cinta romàntica de la setmana on descobrirem un amor secret dels anys seixanta a través d'unes cartes descobertes per una jove periodista intrigada amb el desenllaç de la història d'amor.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar