Publicitat
Publicitat

Ha mort Josep Castells, expresident del FC l'Escala

L'expresident del FC l'Escala, Josep Castells, ha mort aquest matí a l'edat de 89 anys. Nascut el 1932 al Vallès Occidental ha escrit moltes cròniques esportives del futbol escalenc. De fet, ha estat el mateix club qui ha anunciat la seva desaparició. Demà divendres, l'Escala farà un minut de silenci en l'amistós contra el Barça B.

Anunci 0s

Aquest matí ens ha deixat Josep Castells i Ribot a l'edat de 89 anys. Castells va ser president i delegat del FC l'Escala, cronista del club i col·laborador habitual dels mitjans de comunicació locals, comarcals i provincials. Amb el pas del temps, l'elaboració de les cròniques va canviar radicalment amb la irrupció d'Internet. Ho va viure en primera persona.

Castells, en una entrevista que va concedir el 21 de juny de 2016, recordava un desplaçament al camp de la Muntañesa.

Castells, que era partidari de què l'Escala s'afiliés amb el Viladamat, no només va ser cronista de partits de futbol, sinó que en el seu moment també va redactar notícies d'accidents de trànsit i d'inundacions.

El FC l'Escala ha estat qui ha anunciat la seva desaparició.

El tanatori serà demà divendres, 23 de juliol, de 10h a 13h i de 15h a 17h. Enterrament a la parròquia de Sant Pere de l'Escala a les 17.30h.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar