Publicitat
Publicitat

Albert Quintanas i Henry Gilham trepitgen el Nou Miramar

Albert Quintanas i Henry Gilham són, de moment, els fitxatges més mediàtics del FC l'Escala d'aquest estiu. El porter donarà seguretat sota pals i el davanter aportarà desequilibri. El cos tècnic escalenc està content perquè les primeres opcions estan acceptant venir al Nou Miramar. 

El porter Albert Quintanas i el davanter Henry Gilham han fet el primer entrenament amb el FC l'Escala. Quinti, que s'ha desvinculat del Palamós, substituirà a Joan Ureña i Joan Bayona. El nou porter no estava passant un bon moment a Palamós i ara al Nou Miramar té ganes de recuperar sensacions i intentar sumar. 

Pel que fa a Henry, arriba provinent del Banyoles. És davanter i el seu objectiu és ajudar a l'equip de Sepu a marcar gols.

També ahir al Nou Miramar Ayoub Jaaidi i Mahamadou Konteh, el primer procedent del Palamós i el segon del Quart. Musa Fatty ha tornat i els juvenils que faran la pretemporada amb l'Escala seran Labbie, Joel Capel i Aleix Soler. També vam poder veure al nucli dur de l'equip: Ignasi Massó, Zou Moustakim, Jam Baldeh i Marçal Saenz. 

El tècnic escalenc està content amb els fitxatges que s'ha fet fins al moment. El salt de qualitat està més que assegurat.

Per cert, el FC l'Escala ja ha conegut els seus rivals. Els de Sepu s'enfrontaran a sis equips de la província de Girona (Banyoles, Bescanó, Llagostera B, Lloret, Palamós i la Jonquera) i a set de la de Barcelona (Les Franqueses, Mollet, Montañesa, Mataró, Martinenc, Parets i Llefià). El grup serà de catorze equips.

Han començat les primeres queixes. El Tona, campió del grup 1A del curs passat, jugarà al grup 2 i això no li ha agradat. El seu president, a Twitter, ha comentat que la Federació Catalana de Futbol no ha tingut en compte la geografia catalana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar