Publicitat
Publicitat

Miquel Bosch assumeix la presidència del Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona

L'escalenc Miquel Bosch és el nou President del Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona des del principis de juliol. Agafa el càrrec amb la voluntat d'ajudar al sector a estabilitzar-se de nou. 

De la presidència del Futbol Club l'Escala a la presidència del Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona. Aquest és nou càrrec que l'escalenc Miquel Bosch ha assumit des del passat 1 de juliol. El Gremi és el representant dels promotors, constructors i petits empreses del sector de les comarques gironines. Miquel Bosch agafa el càrrec amb la voluntat de contribuir activament a que el sector torni a anar en auge i s'estabilitzi de nou després d'una mala època. 

Les crisis sempre han influenciat directament a la promoció i a la construcció, però la Covid 19 no ha afectat greument aquest sector. És més, ha estat una època on s'ha aprofitat per fer remodelacions, rehabilitacions i compres de noves llars amb més espai, com explica el President del Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona, Miquel Bosch. 

Miquel Bosch ja portava molts anys a la junta del Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona i té una llarga experiència en la gestió immobiliària integral a través de la seva empresa Bosch Api, ubicada a Riells. Ara agafa aquest nou càrrec de president en un època que falta mà d'obra qualificada. No hi ha joves aprenents de lampistes, fusters, paletes i la gran varietat d'oficis que requereixen aquest sector. També és una època complicada a nivell legislatiu, ja que recentment han aparegut noves lleis que no són favorables per la promoció i construcció d'habitatges. Miquel Bosch. 

Des del gremi tenen les esperances posades en les ajudes europees per a la rehabilitació i construcció d'habitatges eficients energèticament i que es pugui donar una nova dimensió a aquest sector. Bosch té ara quatre anys de mandat per endavant, prorrogables quatre anys més. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar