Publicitat
Publicitat

Una vuitantena de persones segueixen Green Book a la Riba

La pel·lícula Green Book ha estrenat les projeccions de cinema vora el mar. Una vuitantena de persones han pogut seguir aquest film dirigit per Peter Farrelly respectant totes les mesures de seguretat. La pròxima cita serà el 9 d'agost amb Jumangi, next Level.

Una vuitantena de persones van poder seguir vora el mar la pel·lícula "Green Book", la comèdia dramàtica dirigida per Peter Farrelly que ha estat guardonada amb tres Globus d'Or. És un film que tracta obertament el racisme. I és que el protagonista, un reconegut pianista de jazz afroamericà, Don Shirley, contracta els serveis de Tony Lip, per protegir-lo i fer-li de xòfer per la seva gira als Sud dels Estats Units. En un primer moment, Lip, es mostra racista, però al llarg del film deixa de ser-ho i es fan amics.

Aquesta pel·lícula no va poder projectar-se el passat dilluns 12 de juliol perquè el vent no ho va permetre. Aquesta ha estat la primera de les dues projeccions que hi ha programades aquest estiu a la Riba, un espai que l'Ajuntament, des del 2016, ha volgut potenciar com a escenari d'activitats culturals. La pròxima cita serà el 9 d'agost, aquesta vegada amb "Jumangi, next Level" de Jake Kasdan.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar