Aitana Radsma queda quarta a Europa

Aitana Radsma ha estat a punt de penjar-se la medalla als campionats europeus de la categoria sub-20 que s'han fet a Estònia. A la final, l'escalenca va quedar quarta. Li van faltar dues centèsimes per aconseguir la medalla de bronze. Tot i això, l'escalenca està contenta d'haver arribat a la cursa final.

L'atleta escalenca Aitana Radsma ha quedat quarta d'Europa en els 100 metres tanques a la categoria sub-20, una competició que s'ha fet a Tallin, Estònia. A la final, la del Playas de Castellon va aturar el temps als 13,48. Va ser una final accidentada, ja que dues atletes van caure a terra. La petita de les Radsma, que va ocupar el carril número 5, està contenta d'haver arribat a la final, però no està massa satisfeta perquè s'ha quedat a només dos centèsimes de la medalla, del bronze, de la tercera posició.

A la semifinal, Aitana, que trepitjava el carril 4, va quedar segona amb un crono de 13,47. La primera, la polonesa Marika Majewska va fer 13,46. Van lluitar per la primera posició fins a quatre atletes. I a les eliminatòries, Radsma va ser primera amb un temps de 13,50. Aitana, al carril vuit, va destapar-se als metres finals. La segona va aturar el crono als 13,61. No va faltar el somriure al final de la cursa.