Publicitat
Publicitat

El fort vent fa suspendre la segona part de l'Escalagde

Després d'un any d'absència ha retornat l'Escalagde, la regata transfrontera que té com a punt de sortida el Cap d'Agde i com a punt d'arribada l'Escala. En l'edició d'enguany hi han participat un total de deu tripulacions. El fort vent va fer suspendre la segona part de la regata, el recorregut de l'Escala al Cap d'Agde.

Fins a deu tripulacions han competit en la que ha estat la divuitena edició de la regata transfronterera que porta per nom Escalagde, una regata que tradicionalment es fa al maig coincidint amb el corpus que comença al Cap d'Agde i que culmina a l'Escala. Enguany, però, arran de la pandèmia s'ha celebrat al juliol aprofitant la festa nacional francesa. Aquest any només s'ha pogut fer la meitat del recorregut. El fort vent de dissabte feia suspendre la segona fase de la regata.

Els tres primers classificats van ser l'Scheggia de Jean Louis, l'Akka de Jean Marco Lo Pinto i el Lou Poul d'Henri Cauquil. Ara bé, el primer en creuar la línia d'arribada a l'Escala va ser el Routes du Large de Jean François Lecarpentier, però en compensar-se el temps, els de Lecarpentier es van haver de conformar amb al setena plaça. Sala ens parla d'una anècdota.

L’organització, que és el Club Nàutic l’Escala i la Societé des Régates d’Agde et du Cap (SORAC), està molt satisfeta d’haver pogut recuperar la regata i ja es prepara per la propera edició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar