Publicitat
Publicitat

En marxa una nova edició de La Riba Market

Els dimecres d'estiu ja tenen en marxa una nova edició de La Riba Market. La fira de productes de proximitat i artesania arriba a la 3ra edició després que l'any passat no es pogués celebrar. Enguany, també s'estén aquesta proposta cada dilluns a la Plaça Univers. 

Anunci 0s

La Riba Market es consolida com a una de les activitats anuals a l'Escala. Cada dimecres d'estiu, a partir de les 7 de la tarda, la riba acull un mercat de productes de proximitat i artesania que enguany arriba a la tercera edició, després del bon acolliment del públic. L'any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, i aquest any, l'ajuntament ha volgut recuperar la cita per reactivar així, el comerç de proximitat. 

Aquest any, i amb la voluntat de descentralitzar les activitats, també es farà els dilluns a la Plaça Univers.

 Des de l'ajuntament, es fa una crida a la responsabilitat i es demana que es compleixi amb les mesures de seguretat per tal d'evitar tancaments que puguin perjudicar l'activitat econòmica i turística del municipi. 

Pel que fa els paradistes, contents amb la resposta del públic. 

La Riba Market tindrà lloc fins el 28 d'agost i hi participen una vintena de parades.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar