Publicitat
Publicitat

Terror, romanticisme i animació a la pantalla gran

Arriben a totes les sales 'Peter Rabbit 2' i 'La purga infinita'. El cinema Montgrí de Torroella fa sessió doble amb 'En un lugar salvaje' i 'A todo tren'. Les plataformes es prenen un descans aquesta setmana amb 'El Cid 2' i 'Schmigadoon!' de punteres.

Un cap de setmana més donant una ullada a les novetats a les sales de cinema, aquesta amb una proposta variada i per a totes les edats. La puntera serà 'Peter Rabbit 2' aquesta comèdia familiar protagonitzada per un entremaliat conillet que tal com vam veure a la primera entrega ha fet les paus amb la resta de companys i humans. Malgrat tot, la seva relació amb Thomas, l'home de Bea no és del tot fluida a més el jardí on viu li queda petit. Així que decideix marxar per descobrir món i trobar el seu lloc. Al mateix temps que la seva família ho arriscarà tot per buscar-lo. 

Per un públic més adult arriba 'La purga infinita' cinquena entrega d'una saga de pel·lícules de molt d'èxit que van iniciar el seu recorregut amb poc pressupost i una idea bàsica. En aquesta franquícia veiem com un cop l'any es permet els delictes, inclosos els assassinats, per canalitzar la tensió de la societat i alleugerir el perill la resta de l'any. Ara en aquesta nova entrega, els delinqüents decideixen que l'endemà seguiran delinquint saltant-se així totes les normes i provocant el caos i la desintegració dels Estats Units.

La proposta francesa de la setmana serà 'Las apariencias' un thriller de venjança amb tocs de cinema negre on coneixem a un matrimoni format per un rellevant músic i Eva directora de la biblioteca de Viena. Ells són la parella perfecta i viuen una vida privilegiada. Però quan Eva sospita que el seu home té una aventura amb la mestra del seu fill la seva reacció serà tant desesperada com cruel, perquè ella no està disposada a divorciar-se i perdre el seu estatus social.

I des d'Irlanda i amb Emily Blunt, Jamie Dornan, Christopher Walken i Jon Hamm de protagonistes arriba la comèdia romàntica 'Una canción irlandesa'. La pagesa Rosemary està perdudament enamorada del seu veí Anthony, però aquest no sap com expressar els seus sentiments a la seva bonica admiradora. Tot farà un gir quan el pare d'Anthony planeja vendre la granja familiar a un nebot americà, que quan arriba a la finca s'enamora perdudament de Rosemary.

El cinema montgrí de Torroella proposa dues opcions ben diferents, per un costat arriba el drama 'En un lugar salvaje' film dirigit i protagonitzat per Robin Wright. Una història impactant d'una dona que després de patir una tragèdia decideix retirar-se a la muntanya. Allà envoltada de perills serà rescatada per un caçador i haurà d'aprendre a viure de nou. 

I l'opció despreocupada i familiar serà 'A todo tren. Destino Asturias' el més nou de Santiago Segura. On ara serà Ricardo un pare superresponsable, que ha de portar el seu fill i un grup d'amics a Astúries amb tren per passar uns dies d'acampada. El que havia de ser un viatge tranquil es converteix en un malson quan els nens agafen el tren però ell no. Iniciant així una aventura per recuperar a tots els menors. 

 

I les plataformes digitals, estan en mode vacances amb poques opcions destacades. Aquesta setmana el més interessant serà l'arribada de la temporada 2 de 'El Cid' a Amazon Prime Video. La segona entrega continua després de la mort del rei Fernando i la proclamació dels seus fills com a reis de Castella, Lleó i Galícia. Però els enfrontaments entre ells convertiran la península en un camp de batalla. Serà aquí quan Ruy haurà de decidir diversos temes que el poden convertir o no en un heroi. 

 

I amb un estil completament diferent, s'estrena a Appel Tv 'Schmigadoon!' una sèrie musical còmica on coneixerem una parella que s'embarquen en una aventura al bosc per recuperar la espurna del seu amor. Però un cop allà una tempesta els portarà en un poble màgic on tothom actua com si fossin en un musical dels anys 40 de Hollywood. Per sortir d'allà han de trobar l'amor vertader. Per tant o les guspires tornen a saltar entre ells o no veuran mai més la ciutat del segle XXI.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar