Publicitat
Publicitat

70è homenatge a la vellesa amb limitacions

L'Escala celebra divendres el 70è homenatge a la vellesa, per segon any consecutiu sense processó marítima. L'acte principal serà la presentació del llibre. La catifa de sal serà al·lusiva a la tonyina trini.

Anunci 0s

L'homenatge ala vellesa és una de les celebracions més antigues del calendari festiu local escalenc. S'ha fet coincidir, tret d'alguna excepció, amb el dia de la Festa del Carme. La d'enguany serà la 70a edició.

Per aquesta 70a edició de l'homenatge, s'ha elaborat un llibre commemoratiu de l'efemèrides. Es presentarà a l'Alfolí de la Sal a un quart d'una del migdia. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia. I ésque l'aforament estarà limitat a 40 localitats.

El programa oficial de la festa del Carme estarà marcat per segon any consecutiu per les limitacions. Com l'any passat, no hi haurà ni processó marítima, ni processó pels carrers entre La Platja i l'Església ni hi haurà dinar d'homenatge.

La diada festiva començarà amb la presentació de la Catifa de Sal, visitable de deu del matí a vuit del vespre, a la plaça de l'església, enguany dedicada a la tonyina Trini; la missa, amb ofrenes de peix a la mare de Déu del Carme està programada per a 11:30h. I sortint de missa, a un quart d'una, la presetnació del llibre a l'Alfolí. A les set de la tarda, la sessió de contes de la mar a càrrec de Gra de Sorra, a la plaça Víctor Català i a les deu de la nit, concert per a cobla a plaça Catalunya amb la Cobla Costa Brava.Per a tots els actes és preceptiu fer reserva a https://inscripcions. lescala.cat. L'aforament és limitat a 143 persones a l'ofici, 40 persones a l'Alfolí, 100 persones a la plaça Víctor Català i 250 persones a plaça Catalunya.Enguany el programa d'actes inclou també un recital de poemes de JOsep Tarrés que es farà l'endemà del Carme, dissabte, a l'Alfolí de la Sal. Anirà a càrrec de Carles Duarte. Un acte en el transcurs del qual s'estrenarà el poema "La galerna de Pasqua" de dicat a la Mare de Déu del Carme. Text original de Josep Tarrés musicat per Ferran Martínez (acordió) i interpretat per Josep Tero.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar