Publicitat
Publicitat

Exposició de 'Boon' al Castell Carolingi

L'artista holandesa Nelleke Boon exposa al Castell Carolingi fins el diumenge dia 18. Mostra obres dels dos temes que ha tractat darrerament, els micro-organismes i fer pensar sobre paraules que fem servir habitualment. 

Anunci 0s

El Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries acull l'exposició 'Cap al tard' amb obres de la dibuixant holandesa Nelleke Boon.Va començar a pintar de petitat, a casa d'un pintor amic de la seva família.Als 20 anys va entrar a l'acadèmia de dibuix i més tard va fer un postgrau pel títol de professora, que va exercir durant uns anys.Ha participat a exposicions col·lectives i també individuals i ara arriba a l'Escala per mostrar la seva proposta.Explica que decideix un tema i s'hi avoca.Al Castell Carolingi mostra dos d'aquests temes, un dedicat als micro-organismes i al altre que vol fer pensar sobre paraules com confiar o estimar.Pel que fa al seu estil explica que pot semblar que és abstracte però que realment mostra coses molt petites a tamany molt gran, que no estem acostumats a veure.

L'exposició es pot visitar fins al diumenge dia 18.L'horari és de les 6 de la tarda a les 9 del vespre.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar