Publicitat
Publicitat

Demà, donació de sang

El banc de Sang està al límit per poder atendre les necessitats dels hospitals. Per arribar a les mil bosses diàries que es necessiten s'estan fent donacions extraordinàries de sang. Demà en hi ha al CER de sis de la tarda a nou del vespre.

Les transfusions als hospitals han pujat un 15% respecte l'any passat i és per això que calen més donacions per garantir els tractaments i la sang per les intervencions quirúrgiques.Als hospitals estan recuperant les operacions que es van haver de deixar de fer per la Covid i per això són necessàries 1.000 donacions diàries, quan fa un any en calien al voltant de 800.Al web donarsang.gencat.cat es pot veure com no s'arriba a aquesta xifra i per aquest motiu  cal que més persones se sumin a donar sang.Des de l'inici de la pandèmia, les donacions han anat sempre responent a les necessitats que tenen els hospitals.Des del Banc de Sang i Teixits es recomana reservar cita per donar per evitar acumulacions de persones en els espais escollits per fer aquest acte tant solidari.

Una bona oportunitat per ajudar  pels escalencs i visitants és aquest dimecres dia 14.Les extraccions es faran al CER i l'horari serà de 5 de la tarda  a 9 del vespre.El lema d'enguany és ' Dona el millor de tu, dona sang'.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar