Publicitat
Publicitat

Aquest cap de setmana Arrels del Vi

La Fira Arrels del Vi torna aquest cap de setmana a Sant Martí d'Empúries, amb la participació de 26 cellers de la DO Empordà i més de 100 referències dels millors vins de proximitat. Com cada any es podran tastar els vins guanyadors dels premis Arrels del vi 2021.

La fira viti­vinícola Arrels del Vi cele­bra dis­sabte i diu­menge la tret­zena edició a Sant Martí d'Empúries, amb la par­ti­ci­pació de 26 cellers de la DO Empordà. Una edició especial pel retorn de la fira després d'un any complicat i on l'equip ha treballat per mantenir totes les mesures de seguretat. Tot i els canvis logística per aplicar les normatives vigents, dividir la fira en dues sessions independents amb aforament limita, s'espera que l'experiència sigui el més fidel possible a l'esperit de la fira. 

Com sempre Arrels del Vi permetrà tastar més de 100 referències del vi de la DO Empordà de gamma alta, conèixer propietaris i enòlegs dels cellers empordanesos i comprar a preu de celler els vins. A més, aquest any Arrels del Vi compta amb les tapes d'Anxoves de l'Escala M. Sureda amb pa de tramuntana del Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines, així com: Formatges, ostres i Oli d'oliva. També es podrà gaudir de la visita guiada a Empúries, una activitat on es descobrirà com va arribar el vi a aquest punt privilegiat del Mediterrani.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar