Publicitat
Publicitat

El Futbol Base espera recuperar la normalitat la pròxima temporada

Aquesta temporada la pandèmia ha aturat tots els esports durant la tardor i l'hivern, sobretot els esports base. En el cas del futbol, la competició va retornar el 20 i 21 de març. Durant setmanes, els jugadors no podien entrenar fins que el PROCICAT va deixar entrenar, però no competir. Els entrenadors esperen poder recuperar la normalitat.

Amb la pandèmia, el futbol base no va poder competir fins al març. Primer van prohibir els entrenaments, després el PROCICAT només deixava entrenar amb grups bombolla sense competir fins que finalment a la tercera setmana de març, la competició va retornar els caps de setmana. En la majoria dels casos, la lliga ha estat a una volta i amb ascensos i descensos.

Quatre equips han acabat campions, que són l'aleví A, B i C i el benjamí C. Altres com el benjamí A i el cadet s'han salvat. I l'únic equip que ha perdut la categoria ha estat l'infanil A. 

La coordinació del Futbol Base espera que el setembre es recuperi la normalitat i que la temporada comenci i acabi.

Com que la temporada ha estat tan atípica i els partits han retornat tard, el juvenil A del club acabava la lliga el passat dijous 1 de juliol al camp del Baix Ter. El resultat 4 a 4. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar