Publicitat
Publicitat

El segon equip de l'Escala no va poder disputar l'últim partit a casa

Una de les grans notícies d'aquesta temporada ha estat la recuperació del segon equip del FC l'Escala. Era necessari que hi hagués un equip que fes de pont entre el juvenil i el primer equip. Des de la temporada 2012-13 que no n'hi havia. L'objectiu és anar consolidant aquest equip i que els escalencs juguin a casa.

Anunci 0s

Aquest any s'ha recuperat el segon equip. Primer va entrenar-lo Robert Figueras i després Dani Sevillano. Els jugadors han tancat el curs a la sisena posició amb 24 punts, que són les set victòries, tres empats i quatre derrotes. 

L'últim partit de la temporada estava programat el 26 de juny contra el Base Roses B, però el partit no es va jugar perquè l'equip rosinc va presentar-se amb l'entrenador i set jugadors. A la mitja part s'havia programat un reconeixement pels quatre equips del futbol base que havien guanyat la lliga, però finalment no es va poder fer. 

L'entrenador Dani Sevillano ens explica quin ha estat el millor partit i també el pitjor.

La pròxima temporada, el segon equip de l'Escala incorporarà jugadors del juvenil. © 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar