Publicitat
Publicitat

Els casals d'estiu tornen amb novetats a l'Escala

El casal de l'Escala engega motors enmig del context de pandèmia, però amb mesures menys restrictives que l'any passat. Sota la temàtica 'Un món per explorar' més d'un centenar de nens gaudiran aquest estiu de les activitats proposades, a més recuperen les sortides mensuals i el contacte social amb altres grups bombolles.

A L'Escala un estiu més arriben els casals, Tot Oci és l'empresa que s'encarrega d'organitzar Els Matins Esportius i el Casal des de fa dos anys. Després d'un estiu 2020 complicat, aquest 2021 arriba amb un context de pandèmia, però amb mesures menys restrictives i molt assimilades pels infants que porten tot el curs escolar amb les normatives. Enguany el casal de l'Escala presenta la temàtica 'Un món per explorar'.

 

Una de les novetats d'aquest estiu és el nou espai de trobada, i és que després de moltes peticions aquest estiu els joves disposen de l'Escola Esculapi com a seu central del casal. Així l'Escola Empúries es pren unes merescudes vacances tot esperant l'estiu 2022. 

 

Una edició de casal que millora les xifres d'inscrits que l'any passat, superant de llarg el centenar d'alumnes entre les dues modalitats de casal.

 

El nou escenari permet més socialització entre els nens, així com jocs de contacte, sortides de proximitat com la platja, la zona de Pump track o places del municipi. A més també es recuperen les tradicionals sortides mensuals. 

 

I tot i el bon moment del casal, l'equip responsable de l'activitat no oblida la pandèmia. Per això hi ha un protocol molt acurat en cas de detectar un possible positiu. 

 

Ara el que toca és gaudir de l'estiu amb tot el paquet d'activitats proposades des de Tot Oci i desconnectar del curs escolar. Els participants del casal rebran al llarg d'aquesta setmana la samarreta oficial del casal 2021.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar