Publicitat
Publicitat

Reobre el Museu Folgado després de la pandèmia

El Museu Vicenç Folgado reobre les portes després d'haver hagut de tancar a causa de la pandèmia. En ell s'hi poden trobar més de 100 motocicletes restaurades i automòbils clàssics d'entre el 1923 i el 1980.

Bona notícia pels amants del motor. El Museu Vicenç Folgado, ha tornat a obrir les seves portes després de tenir tancat durant un any a causa de la pandèmia. Ara, i coincidint amb l'arribada dels turistes a l'Escala, reobre al públic la col·lecció de motocicletes, automòbils, i altres objectes relacionats amb el món del motor recollits per Vicenç Folgado.

La joia de la corona, és un mustang, primera edició, del 1964. 

Vicenç Folgado, va transmetre la seva passió pel món del motor als seus fills, qui en manten l'esperit i la il·lusió per mostrar aquesta gran col·lecció, Formada per més de 100 motocicletes, automòbils clàssics d'entre 1923 i 1980, així com, els trofeus guanyats pel mateix Vicenç Folgado, durant la seva etapa esportiva. 

Entre la col·lecció, s'hi troba també, un R5 que enguany es posarà a prova al Rallye Costa Brava, que es disputarà al novembre. 

Qui vulgui visitar el museu ho pot fer, durant els mesos d'estiu, de dilluns a dissabte de 4 a 8 de la tarda, i els diumenges de 9 del matí a 1 del migdia. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar