Publicitat
Publicitat

Natalia Lacunza i Stay Homas a l'Escala al setembre dins el Festival Ítaca

Natalia Lacunza i Stay Homas actuaran a l'Escala el 24 i 25 de setembre com a cloenda del Festival Ítaca.  És el retorn a l'Escala després de dos anys sense poder-se celebrar. Les entrades pels dos concerts s'han posat a la venda.

El Festival ÍTACA, CULTURA i ACCIÓ tancarà la novena edició amb concerts a l'Escala el 24 i 25 de setembre. 

La cantant, compositora, i intèrpret Natalia Lacunza actuarà el divendres 24. Es va donar a conèixer en el programa televisiu Operación Triunfo i s'ha consolidat com una nova estrella emergent de la música espanyola gràcies a la seva personal i original proposta artística. ÍTACA tancarà la programació el dissabte 26  amb un concert dels Stay Homas. L'ïtaca feia dos anys que no es podia celebrar.El festival ha decidit tornar a programar la banda aquest any, després que molts espectadors de l'ÍTACA ho hagin sol·licitat en quedar-se sense entrades pels dos concerts programats a Calella de Palafrugell i que van exhaurir les entrades fa dies.

És, de moment, el darrer concert del grup que des de la seva terrassa com a escenari, van arribar a milions de persones de tot el món a través de les xarxes socials durant la pandèmia.

Els concerts de l'ÍTACA L'ESCALA se celebraran a l'espai de barraques, al pàrquing del Rec del Molí. Les entrades es poden comprar al web del festival: www.itacacultura.cat 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar