Publicitat
Publicitat

Primer tastet de la Vila del Llibre 2021 a la Mar d'en Manassa

La Mar d'en Manassa va acollir el recital poètic 'Sota la terra nua, batega' en el marc dels actes previs a la Vila del Llibre 2021. L'audició va anar a càrrec de la rapsoda Clara Centenera, acompanyada del músic Ivan Joanals. Es van recitar poemes de Joan Salvat-Papasseit, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Màrius Torres, Blai Bonet.



Clara Centenera acompanyada d'Ivan Joanals, van poser veu i música al recital poètic: 'Sota la terra nua, batega', aquest dissabte a la Mar d'en Manassa. En el marc del actes previs a la Vila del Llibre 2021, es va homenatjar a quatre grans poetes del segle XX, com van ser Joan Salvat-Papasseit, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Màrius Torres i Blai Bonet. Així ho explicava la rapsoda Clara Centenera.

El mar, des de la Mar d'en Manassa, un marc incomparable i únic per emmarcar aquesta cita poètica. 

Aquest any, Mallorca és la cultura convidada a la Vila del Llibre, però es tracta d'un cicle de 3 anys, on també es convidarà a la cultura del País Valencià i les anomenades cultures fora fronteres, l'Alguer i la Catalunya Nord. En parlava a la presentació del recital, el director de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya, Enric Bono. 

Amb la voluntat de ser present durant tot l'any a l'Escala, es va celebrar aquest recital com a un dels actes previs a la tercera edició de l'Escala Vila del Llibre, que enguany ha modificat les seves dates degut a la pandèmia i viurà el festival literari durant el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar