Publicitat
Publicitat

Visita guiada per l'Empúries del Capitán Trueno

El museu de l’Escala promou el record a la figura del Capitán Trueno amb una visita guiada que es va estrenar ahir a l’entorn de Sant Martí d’Empúries. Està programada per a cada dijous d’estiu i és protagonitzada per en Goliat, company inseparable del Trueno. 

Anunci 0s

Ahir es va estrenar una de les noves rutes que promou el Museu de l'Escala per aquest estiu, "Capitán Trueno, heroi i mite", en honor al personatge més conegut dels que va arribar a crear Víctor Mora. La ruta es farà en català i castellà al llarg de tot aquest estiu, dimarts en castellà i dijous en català. 

La ruta s'inicia al pany de muralla més proper a l'aparcament de Sant Martí d'Empúries i recorre els racons i indrets més significatius del nucli medieval. El portal d'entrada al que hauria estat la vila medieval, un fragment de la muralla, el pati interior delq ue hauria estat una vivenda i acabant a la plaça i el castell carolingi. El personatge que la protagonitza és l'amic inseparable del Capitán Trueno, el Goliath.

Història de Sant Martí d'Empúries des dels seus inicis fins a l'època en què Víctor Mora, creador i guionista del còmic del Capitán Trueno a qui es fa un reconeixement ben emotiu abans de cloure's la passejada. Els creadors de la ruta la defineixen com apta per a tots els públics.

Per poder seguir la visita "Capitán Trueno, heroi i mite" és imprescindible fer reserva prèvia a info@empordaemotions.cat o al telèfon 972.676563. Cal dur mascareta i respectar les normes sanitàries. © 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar