Publicitat
Publicitat

Visita guiada per l'Empúries del Capitán Trueno

El museu de l’Escala promou el record a la figura del Capitán Trueno amb una visita guiada que es va estrenar ahir a l’entorn de Sant Martí d’Empúries. Està programada per a cada dijous d’estiu i és protagonitzada per en Goliat, company inseparable del Trueno. 

Ahir es va estrenar una de les noves rutes que promou el Museu de l'Escala per aquest estiu, "Capitán Trueno, heroi i mite", en honor al personatge més conegut dels que va arribar a crear Víctor Mora. La ruta es farà en català i castellà al llarg de tot aquest estiu, dimarts en castellà i dijous en català. 

La ruta s'inicia al pany de muralla més proper a l'aparcament de Sant Martí d'Empúries i recorre els racons i indrets més significatius del nucli medieval. El portal d'entrada al que hauria estat la vila medieval, un fragment de la muralla, el pati interior delq ue hauria estat una vivenda i acabant a la plaça i el castell carolingi. El personatge que la protagonitza és l'amic inseparable del Capitán Trueno, el Goliath.

Història de Sant Martí d'Empúries des dels seus inicis fins a l'època en què Víctor Mora, creador i guionista del còmic del Capitán Trueno a qui es fa un reconeixement ben emotiu abans de cloure's la passejada. Els creadors de la ruta la defineixen com apta per a tots els públics.

Per poder seguir la visita "Capitán Trueno, heroi i mite" és imprescindible fer reserva prèvia a info@empordaemotions.cat o al telèfon 972.676563. Cal dur mascareta i respectar les normes sanitàries. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar