Publicitat
Publicitat

Una Mar de Vins, nova proposta per aquest estiu

'Un Mar de Vins' nova activitat proposada conjuntament amb Creuers Mare Nostrum i Glops d'història. Una opció per conèixer punts emblemàtics del municipi des del mar, tot degustant una copa de vi i gaudint de la posta de sol a Empúries. 

 L'Escala acollirà aquest estiu una nova activitat per gaudir del municipi, la seva història, el mar, la posta de sol i un bon copa de vi. Arriba 'Una Mar de Vins: històries de vinya i mar' la connexió perfecte entre vins i el mar. Una proposta conjunta entre Creuers Mare Nostrum i Glops d'història. 

 

Una visita que fa un recorregut des de Montgó fins a Empúries, passant per exemple per la cova de la sal, el port del rei o illa Mateu. Espais on s'aprofita per explicar i conèixer la cultura i el paisatge empordanès, tot reflexionant sobre la qualitat i identitat del vi català.

 

Una Mar de Vins: històries de vinya i mar s'ha programat al llarg de 4 dijous, dos el mes d'agost i dos més el juliol. 

Una proposta pensada per un públic adult que de moment s'oferia amb català i que té un preu de 35 euros per persona. A més es portarà a terme a bord de l'embarcació Stella Maris, vehicle amb el segell de sostenibilitat i que encaixa perfectament amb la proposta. Vista la bona acollida que han tingut les sortides programades aquest mes de juny, s'espera que la temporada d'estiu sigui bona. 

Per més informació, detalls d'excursions i reserves www.creuers-marenostrum.com



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar