Publicitat
Publicitat

Quatre versions de l'anxova, al Maram

El taller “4 versions de l’anxova” estrena la temporada d’activitats gastronòmiques que promou el Maram per aquest estiu. El cuiner del Mas Concas, Francesc Prat en va ser el protagonista.  

el centre d'interpretació del peix - Maram ha engegat aquesta setmana el cicle d'activitats gastronòmiques d'aquest estiu. Seran un total de vuit tallers, el primer dels quals es va dur a terme ahir a la tarda, centrat en l'ambaixadora per excel·lència de l'Escala, l'anxova. Una quinzena d'inscrits van poder seguir les explicacions del xef del restaurant Mas Concas, Francesc Prat, que va elaborar un foie amb anxova fresca i un macaró d'anxova, a la primera part del taller. A la segona, Marc Ferriol, de 'empresa Coach GAstronòmic, va centrar-se més en qüestions més tradicionals i pràctiques de l'anxova de l'Escala.

El d'ahir era el primer dels vuit tallers que Maram promou conjuntament amb l'empresa Coach Gastronòmic. Els següents tractaran qüestions com ara com planificar una setmana de cuina a casa, els secrets dels millors arrossos mariners, sarines i més sardines, receptes healthy fetes amb peix, suquets i romescus per tornar-se boig i la cuina dels pescadors de l'Escala.

Per a tots ells, les inscripcions cal fer-les a  info@maram.cat o al 972 771 666 / 660 145 304



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar