Publicitat
Publicitat

El juliol arriba a tot gas

El mes de juliol arriba amb grans estrenes moltes d'elles posposades durant la pandèmia. Aquesta setmana s'estrena 'Fast Furious 9', a Torroella el musical 'En un barrio de Nueva York' i les plataformes porten aquesta setmana dos plats forts 'La calle del terror: 1994' i 'La guerra del mañana'.

La cartellera arranca fort aquest mes amb una estrena de les esperades, arriba la novena entrega de la saga de cotxes 'Fast and Furious'. Film que recupera a la direcció a Justin Li, qui ha dirigit cinc films de la saga en total. Ja amb la desaparició de Paul Walker superada, la franquícia continu liderada amb Vin Diesel i Michelle Rodríguez. Toretto es veurà ara obligat a tornar a l'acció i reunir l'equip per evitar un complot a escala mundial. L'enemic serà ara un conductor de gran qualitat i germà del mateix Dom Toretto.

L'aposta nacional serà el trhiller 'Hombre muerto no sabe vivir' dirigida pel malagueny Ezekiel Montes. Tano, treballador de confiança de Manuel empresari de la construcció que va controlar tota la ciutat fa anys. A part del negoci de la totxana, Manuel tenia un acord amb narcotraficants. L'ecònoma local està ara en hores baixes, així que Tano tindrà certs problemes per mantenir el nivell d'ingressos. La nova generació vol introduir una nova droga, però el cas es complica, les regles canvien i el preu a pagar serà molt car.

I la proposta familiar serà '4 Chicos i esto' proposta del Regne Unit on una parella i els seus fills marxen de vacances a la platja. Allà descobreixen un ésser màgic que té el poder de concedir desitjos. Il·limitats, però limitats en el temps, perquè només duren fins a la posta del sol. La família haurà de protegir la criatura d'un aristòcrata excèntric que vol apropiar-se dels seus poders.

A Torroella arriba 'En un Barrio de Nueva York' una cita ineludible per qualsevol amant dels musicals. Un film que juga amb una història coral que tracta la lluita dels hispans en terres americans. Hi veurem els que només volen marxar del barri i altres que només pensen a tornar-hi.

Les plataformes proposen aquesta setmana dues opcions que destaquen per sobre les altres. A Netflix arriba la trilogia 'La calle del terror' adaptació de les novel·les de terror Stine. Aquests divendres arriba 'La calle del terror, Parte 1: 1994'. A la primera entrega situada l'any 94, un grup d'adolescent descobreix que els successos que atemoreixen la ciutat des de fa generacions podrien estar connectats. A més també descobriran que les pròximes víctimes poden ser ells.

L'altre pes fort serà 'La guerra del mañana' a Amazon Prime Video, pel·lícula amb Chris Pratt de protagonista. En un futur pròxim, la humanitat està perdent la guerra contra una raça alienígena invasora. Per aquest motiu un grup de viatgers són tele transportats de l'any 2051 al 2021 per entregar el missatge a tota la població i demanar ajuda. Entre els reclutats i trobem a Dan, un professor d'institut que decideix ajudar per salvar el futur de la seva filla i multitud d'humans més. Tots ells s'enfrontaran a una guerra sense precedents on caldrà trobar una solució eficaç per exterminar els invasors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar