Publicitat
Publicitat

Avui, Josep Costa 'Pipa' es convertirà en el president del FC l'Escala

El FC l'Escala avui divendres a les 20 h del vespre al camp de futbol organitza la Junta General Ordinària amb set punts a l'ordre del dia. El més important serà el quart, que és el de la proclamació del nou president Josep Costa 'Pipa'. El qui serà el màxim responsable del futbol presentarà els membres de la seva junta.

Des del 28 de maig que els aficionats saben que hi haurà relleu a la presidència del FC l'Escala. Doncs bé, aquest traspàs de poders es farà aquest vespre, a les 20 h, al camp de futbol. Miquel Bosch deixarà de ser el president després de sis anys al càrrec i donarà pas a Josep Costa Bofill. 'Pipa' comunicarà part de la seva junta directiva i presentarà quin serà el seu projecte de cara a les pròximes sis temporades. De moment, sabem que Sergi Luís 'Sepu' seguirà com a entrenador del primer equip del club. 

La Junta General Ordinària constarà de set punts. El primer: lectura i aprovació de l'acte anterior; el segon: presentació i aprovació, si és convenient, de l'estat de comptes de l'exercici 2020/21 informant sobre els ingressos i despeses; el tercer: situació esportiva dels diferents equips del club; el quart: informe sobre el procés electoral recentment finalitzat. Proclamació del nou President; el cinquè proposta de Junta Directiva del nou President electe; el sisè: presentació i aprovació, si és necessari, del pressupost per a la temporada 2021/22 i el setè precs i preguntes. La convocatòria serà única.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar