Publicitat
Publicitat

Quatre equips del futbol base han quedat campions de la lliga

El Futbol Base de l'Escala aquesta temporada ha guanyat fins a quatre lligues. Tres equips alevins i un de benjamí han estat els equips més regulars d'aquest campionat tan atípic marcat per la pandèmia sanitària. Els quatre equips, a més de ser els millors en les seves respectives lligues, no han perdut cap partit.

Els alevins A, B i C i el benjamí C són els quatre equips del Futbol Base de l'Escala que aquesta temporada s'han proclamat campions dels seus respectius campionats, enguany jugant-se a només una volta arran de la pandèmia. 

L'Aleví A, que és entrenat per Xavi Alonso, ha estat el campió del grup 12 de la Primera Divisió. Aquest equip no ha perdut cap dels 15 partits disputats, ha fet 85 gols i n'ha rebut 10.

L'Aleví B és dirigit per Sergi Marín i David Puig i ha acabat la competició a la primera posició del grup 38 de la Segona Divisió. Ha guanyat els 14 partits, ha fet 124 gols i n'ha encaixat 17.

L'Aleví C ha estat el més regular del grup 37 de la Segona Divisió. Els de Miquel Pascual i Arnau Bofill han guanyat 13 partits, n'ha empatat 1 i no n'ha perdut cap. Aquest equip ha fet 67 gols i n'ha rebut 20. 

I el benjamí C Joan Caparrós i David Maestre ha estat els millors de la lliga del consell comarcal de l'Alt Empordà. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar