Publicitat
Publicitat

Més del 70% d'entrades venudes a quinze dies de l'inici de Portalblau

Portalblau ja ha venut més d’un 70% de les entrades i ha exhaurit les entrades en gairebé la meitat de les actuacions previstes. El festival arrenca el cap de setmana del Carme amb un market i amb l’homenatge al poeta Joan Margarit. 

El dia 17 de juliol es celebra la primera de les divuit activitats programades pel festival Portalblau d'aquest estiu. Serà un recital poètic a mode d'homenatge al malaguanyat Joan Margarit, mort aquest any 2021 i que havia participat al portalblau de 2009, en un recital antològic a l'Alfolí de la Sal, el primer estiu que s'hi van programar activitats. Per a quest recital i per a vuit altres activitats o concerts a data d'avui ja s'han exhaurit les entrades. Ja no hi ha localitats per a l'espectacle de dansa delac ompanyia El Paller del dai 23 de juliol, ni per a la conversa de Mahi Binebine i Manuel Forcano del 25; ni per als concerts de Suu, de Manu Guix i de Judit Nedderman, aquests tres a la Mar d'en Manassa; ni per als decor de teatre que actuarà el 5 d'agost al claustres del museu d'Empúries; ni per als concerts del Pot Petit i de Oques Grasses, aquests dos al Fòrum Romà. Els càlculs de l'organització apunten que s'han venut un 70% de les entrades disponibles.

Els noms que completen el programa d'enguany són el recital de La Faula d'Orfeu a la mar d'en Manassa del 29 de juliol; els concerts d'Alba Carmona i de Dafné Kritharas, els dies 2 i 3 d'agost també a la Mar d'en Manassa; esl de Maria Arnal i Marcel Baigés, d'Andrea Motis i Randy Greer esl dies 6 i 7 d'agost i el de Miki Núñez, el 15 d'agost tots tres al Fòrum Romà d'Empúries.Les entrades per al festival Portalblau es poden adquirir a través del web portalblau.cat o a l'oficina de turisme de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar