Publicitat
Publicitat

Més del 70% d'entrades venudes a quinze dies de l'inici de Portalblau

Portalblau ja ha venut més d’un 70% de les entrades i ha exhaurit les entrades en gairebé la meitat de les actuacions previstes. El festival arrenca el cap de setmana del Carme amb un market i amb l’homenatge al poeta Joan Margarit. 

Anunci 0s

El dia 17 de juliol es celebra la primera de les divuit activitats programades pel festival Portalblau d'aquest estiu. Serà un recital poètic a mode d'homenatge al malaguanyat Joan Margarit, mort aquest any 2021 i que havia participat al portalblau de 2009, en un recital antològic a l'Alfolí de la Sal, el primer estiu que s'hi van programar activitats. Per a quest recital i per a vuit altres activitats o concerts a data d'avui ja s'han exhaurit les entrades. Ja no hi ha localitats per a l'espectacle de dansa delac ompanyia El Paller del dai 23 de juliol, ni per a la conversa de Mahi Binebine i Manuel Forcano del 25; ni per als concerts de Suu, de Manu Guix i de Judit Nedderman, aquests tres a la Mar d'en Manassa; ni per als decor de teatre que actuarà el 5 d'agost al claustres del museu d'Empúries; ni per als concerts del Pot Petit i de Oques Grasses, aquests dos al Fòrum Romà. Els càlculs de l'organització apunten que s'han venut un 70% de les entrades disponibles.

Els noms que completen el programa d'enguany són el recital de La Faula d'Orfeu a la mar d'en Manassa del 29 de juliol; els concerts d'Alba Carmona i de Dafné Kritharas, els dies 2 i 3 d'agost també a la Mar d'en Manassa; esl de Maria Arnal i Marcel Baigés, d'Andrea Motis i Randy Greer esl dies 6 i 7 d'agost i el de Miki Núñez, el 15 d'agost tots tres al Fòrum Romà d'Empúries.Les entrades per al festival Portalblau es poden adquirir a través del web portalblau.cat o a l'oficina de turisme de l'Escala.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar