Publicitat
Publicitat

La Penya Blaugrana recupera la normalitat

La penya blaugrana de l'Escala recupera a poc a poc la normalitat, aquest estiu organitzen les havaneres amb un format adaptat i també la tradicional sortida al Gamper 2021.

Aquest any sí que hi haurà la tradicional cantada d'havaneres de l'Escala, doncs la Penya Blaugrana va recuperant de mica en mica la seva activitat normal. Després d'un any molt complicat i amb totes les propostes suspeses, l'entitat ha buscat solucions per reactivar la cantada d'havaners. Una cantada adaptada, amb menys públic, a Plaça Catalunya i amb tres grups: Arjau, Neus Mar i Els pescadors de l'Escala.

La cantada torna, però no ho fa la cantadeta que un any més s'ha suspès amb l'objectiu de recuperar-la amb tota normalitat l'estiu del 2022. Pel que fa a altres propostes s'espera aquest estiu gaudir del Gamper, a més en un partit especial Manchester City - FC Barcelona i amb recaptació solidària per l'ELA. L'entitat també espera recuperar l'activitat social al local, molt perjudicada per la situació Covid i que s'ha reactivitat just al tram final de la temporada.

Pel que fa a els socis de la penya, al llarg d'aquest juny tots han rebut el nou carnet de penyista 2021, un carnet que ofereix certes avantatges. Però que aquest any s'ha d'activar via web, amb el codi que cada usuari ha rebut a la carta juntament amb el carnet. 

 

La Penya lamenta que la covid ha fet perdre una vintena de socis i per tant amb la nova temporada una de les feines serà recuperar-los.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar