Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala: campionat d'Espanya i dos podis individuals

Els palistes locals del CTT CER l'Escala estan en el seu millor moment. Després de guanyar el campionat de Catalunya Absolut fa algunes setmanes, ara s'han fet amb el campionat d'Espanya juvenil. Iker González i Norbert Tauler, que han rebut l'ajuda de David Portell, estant assolint grans resultats a Antequera.

Iker González, Nobert Tauler i David Portell han guanyat el campionat d'Espanya de la categoria juvenil que s'està disputant aquests dies a Antequera (Màlaga). La final la van jugar contra el TM Parla Drago, que compta amb Miguel Àngel Pantoja, el campió individual juvenil.

En la categoria individual Iker González ha quedat tercer i Norbert Tauler ha estat eliminat als vuitens de final contra Daniel Berzosa. En relació amb la competició sub-23, ahir dimarts al matí perdien el partit de quarts de final contra el San Sebastián per 1 a 3. Aquí González i Tauler han rebut l'ajuda de Sergi Grau. A la fase de grups, el CER va guanyar el Club Palma Tennis Taula (0/3), el Circulo Mercantil (0/3) i a l'Universidad de Burgos (3/0). Aquesta tarda inicien la modalitat individual.

Pel que fa a l'estatal, que havia de disputar-se al febrer a Valladolid, hi ha hagut final escalenca. Norbert Tauler i Iker González es trobaven en el darrer partit de la competició. Aquesta vegada, Tauler, que havia eliminat a Arnau Pons a les semifinals, superava a González i es proclamava com a flamant campió. Van ser necessaris cinc jocs per saber el guanyador. En resum, el CTT CER l'Escala ha guanyat el campionat d'Espanya per equips i ha aconseguit dos podis en l'estatal. 

Bon paper del CER l'Escala durant aquest mes. El primer cap de setmana de juny guanyava el campionat de Catalunya Absolut, el segon assolia la permanència a la Superdivisió Masculina i el quart s'ha fet amb el campionat d'Espanya juvenil. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar