Publicitat
Publicitat

L'Escala commemora per primera vegada el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

L'Escala commemora el dia internacional de l'orgull LGBTIQ+ amb una taula de diàleg organitzada per Esquerra Republicana de l'Escala. La iniciativa va oferir diversos punts de vista sobre l'oci nocturn LGTBI a la Costa Brava.

L'Escala se suma per primera vegada a la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ amb l'organització d'una taula rodona a càrrec del grup Esquerre Republicana. Un acte que es va celebrar ahir a la tarda a plaça Univers.

 

L'objectiu de la trobada va ser dona visibilitat a les diferents realitats i lluitar per la inclusió real de totes les persones, centrant el tema en la invisibilitat de l'oci nocturn a la Costa Brava. Una taula que va reunir a José Yepes, psicòleg i responsable del SAI Sant Feliu de Guíxols; Thelma Gilsamaniego, tresorera de l'associació Emporderats; Manel Moreno, president d'Emporderats, i Rodrigo Couto i Hans Janssen, propietaris del BuBu de Lloret de Mar i altres locals gais. Tots concidient que calen locals d'oci nocturn pel col·lectiu.

  

Uns espais que han de formar part del descobriment personal de cada ésser humà, a la vegada que han de generar confiança i seguretat.

  

I lògicament es necessita la implicació de l'administració pública per fer aquest fet realitat, les associacions, com Emporderats poden ajudar, però és imprescindible la implicació total del territori.

L'acte va debatre temes importants, molts d'ells desconeguts per la majoria de la gent , es van explicar inquietuds, experiències personals i possibles solucions. Amb la nova conselleria de Feminismes i Igualtat, s'espera poder fer un pas més per avançar en una lluita històrica. 

 

Es podrà seguir l'acte íntegre el dimecres 14 de juliol per Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar