Publicitat
Publicitat

Primera medalla d'Aitana Radsma a la categoria absoluta

L'atleta Aitana Radsma guanya la primera medalla absoluta del campionat d'Espanya en els cent metres tanques. L'escalenca queda tercera amb un temps de 13,55. Avui competirà al Meeting de Castelló i diumenge disputarà el campionat d'Espanya sub 20 a Montsó, a la comunitat autònoma d'Aragó.

Aitana Radsma s'ha penjat la primera medalla absoluta als 19 anys. L'atleta escalenca ha competit en el Campionat d'Espanya Absolut que s'ha fet a l'estadi de Juan de la Cierva de Getafe i s'ha classificat a la tercera posició després de completar els cent metres tanques amb un temps de 13,55. El bronze ha estat més que celebrat perquè Aitana veu que amb treball tot s'aconsegueix.

L'esportista del Playas de Castellón, a la xarxa social Instagram, confessa que està molt feliç d'aquesta primera medalla en un campionat absolut i que té ganes de seguir lluitant. Literalment diu 'que això no s'acaba aquí'. I tant que no perquè avui mateix, té meeting a Castelló i diumenge competirà en el campionat d'Espanya sub-20, la seva categoria, a Montsó, un municipi d'Osca, comunitat autònoma d'Aragó. I al juliol, l'europeu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar