Publicitat
Publicitat

Els alumnes d'arts marcials s'han examinat

El pas de grau de final de temporada dels alumnes d'arts marcials ha comptat amb una setantena de participants d'edats. Arran de la pandèmia, l'acte s'ha dividit en dues franges, matí i tarda, i els exàmens han estat seguits, a banda del jurat, per pares i familiars. L'esdeveniment també ha tingut un toc d'exhibició. 

Els alumnes de la secció d'arts marcials del CER l'Escala s'han examinat després de viure el curs més atípic. L'Associació d’arts marcials Yama Arashi, enguany, ha organitzat el pas de grau de final de temporada a la sala gran del CER amb la presència de pares i amics. L'acte, que va ser dissabte, va dividir-se en dues franges, la del matí i la de la tarda.

De deu del matí a la una del migdia va ser el torn dels esportistes que tenien entre 3 i 10 anys i a la tarda era el moment dels més grans i també del grup adaptat. Del grup de 3 a 6 anys eren 24 alumnes; del de 7 a 10, 17 i del de 10 a 14, 25. 

 

A l'estiu, com molts altres esports del municipi, l'activitat s'atura. La represa dels entrenaments serà el setembre.

Les classes tornaran, però encara queden dos interrogants per resoldre. Quin serà l'aforament que estarà permès i si els alumnes, en espais interiors, hauran de seguir portant la mascareta. La intenció del govern és vacunar-los dues setmanes abans de retornar a l'escola. 

 

Els monitors de la secció tenen ganes d'anar recuperant activitats que no s'han pogut fer durant aquest temps com ara exhibicions, trobades i actes públics. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar